• Gratis bezorging vanaf € 50,-
  • 100% bloeigarantie

Retourneren

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retourneren naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van jouw vervoerder.

Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer worden geretourneerd. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via retour@tulipexperienceamsterdam.com. Wij storten vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terug mits het product reeds in goede orde retour is ontvangen.

Je hebt via onze webshop een 100% kwaliteitsgarantie. Echter zijn de producten die je via onze webwinkel koopt natuurlijke producten, het kan zijn door redenen die wij zelf niet in de hand hebben dat het product zijn of haar kwaliteit verliest. Wij proberen hier altijd een passende oplossing voor te vinden.

Let op: Er worden geen bloembollen verzonden tussen 1 juli en 1 september en tussen 20 december en 6 januari. Gedurende deze periode plaats je een pre-order. Na deze periode kan de verzendperiode iets langer zijn dan normaal.

Heb je vragen over het retourneren? Zie hier de meest gestelde vragen.

Kruiwagen